Φρουτακια: γιατί είναι τόσο δημοφιλή?

Υπό κανονικές συνθήκες το ανθρωπινό σώμα είναι ήρεμο, η καρδιά χτυπάει στους αναμενόμενους ρυθμούς, τα επίπεδα τους ιδρώτα καθορίζονται απ' την θερμοκρασία του περιβάλλοντος και η ευρύτερη ψυχολογία του καθενός μας ορίζεται απ τους ανθρώπους που μας περιτριγυρίζουν αλλά και τις καταστάσεις που περνάμε στη ζωή μας εκείνη την εποχή (εκτός κι εάν αναπολούμε παλιές καλές εποχές ή σκεφτόμαστε κάποιο λυπηρό συμβάν του παρελθόντος μας). Όλα αυτά περιλαμβάνονται στη φυσιολογική μας ζωή (όπως κάποτε διαβάζαμε στην ανθρωπολογία...).

Πέρα και πάνω απο τη φυσιολογική ροή της καθημερινότητας υπάρχουν συμβάντα και ερεθίσματα που δεχόμαστε και αποτελούν το αλατοπίπερο της ζωής μας. Ερεθίσματα όπως η χαρά απο τις κοινωνικές και προσωπικές στιγμές μας, το άγχος απ' οπουδήποτε κι αν αυτό μπορεί να έρθει, οι ανασφάλειες που μας στοιχειώνουν όλους, οι απογοητεύσεις που παίρνουμε από διάφορα περιστατικά, οι αμφισβήτηση από τον ίδιο μας τον εαυτό και τους άλλους είναι μόνο μερικά απο τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μας σε καθημερινή βάση.

Αναφέροντας τα παραπάνω φυσικά ερεθίσματα οι περισσότεροι από εμάς θα τα συνδυάσουμε με δύσκολες και δυσάρεστες στιγμές της ζωής μας. Άλλοι θα τα δουν θετικά και θα προσπαθήσουν να τα χρησιμοποιήσουν για το συμφέρον τους στο μέλλον κι άλλοι απλά δε θα δώσουν πολύ σημασία! Επειδή όμως η ζωή μας τη σημερινή εποχή δεν έχει μόνο φυσικά ερεθίσματα πολλοί από εμάς θα προσπαθήσουν να βρουν διέξοδο στη καθημερινότητα μέσω της χρήσης παιχνιδιών και άλλων activities.

Μερικοί προτιμούν ηλεκτρονικά παιχνίδια όπως το Xbox ή το PlayStation, άλλοι επιλέγουν παιχνίδια σπορ όπως το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ ενώ άλλοι επιλέγουν τυχερά παιχνίδια όπως τα φρουτάκια, τα παιχνίδια καζίνο (ρουλέτα, μπλακτζακ, ζάρια και άλλα), τις λοταρίες και πολλά παρόμοια. Όλα δίνουν έναν extra αέρα διάθεσης στον καθένα μας. Παιχνίδια που απαιτούν κάποιο συγκεκριμένο επίπεδο φυσικής κατάστασης λειτουργούν διαφορετικά από παιχνίδια που δεν είναι θέμα εκγύμνασης αλλά θέμα εξυπνάδας, δεξιοτεχνίας, μνήμης και άλλα. Το κάθε είδος χρησιμοποιεί διαφορετικά μέρη του μυαλού μας.

Στη κατηγορία των τυχερών παιχνιδιών όπως τα φρουτάκια ή κουλοχέρηδες όπου υπάρχει ανάμειξη οικονομικών στοιχείων, η καρδιά των χρηστών κτυπάει πιο γρήγορα, το στομάχι φτερουγίζει όπως των ερωτευμένων, υπάρχει αύξηση της αδρεναλίνης που οδηγεί σε ανεβασμένα επίπεδα ιδρώτα ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία και τη φυσική κατάσταση, και σε γενικές γραμμές μεγάλος ενθουσιασμός!

Άλλοι προτιμούν τη γυμναστική, άλλοι την επιπλέον μόρφωση (βιβλία, περιοδικά, εφημερίδες) ενώ άλλοι τα τυχερά παιχνίδια. Τα τυχερά παιχνίδια ταιριάζουν και απευθύνονται σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες ανθρώπων και καλύπτουν τα γούστα ανδρών, γυναικών, παιδιών (άνω των 18 ετών) ή μεγάλων ανθρώπων. Απ' όλες αυτές τις κατηγορίες είναι πολύ λίγοι οι οποίοι τα αποκλείουν απ' τις επιλογές τους. Αν και δεν είναι όλοι φανατικοί στα φρουτακια καζινο ή σε οτιδήποτε άλλα παιχνίδια καζινο, οι περισότεροι από εμάς κάποτε τα δοκιμάσαμε ή θα τα δοκιμάσουμε. Σε κάθε περίπτωση το παν είναι να υπάρχει σωστό μέτρο και να μη το παρακάνουμε.

Διαβάστε αναλύσεις και περιγραφές για τα πιο δημοφιλή παιχνιδια φρουτακια που μπορείτε να βρείτε στα καλύτερα καζινο.