Φρουτακια: Hulk

Ο Incredible Hulk είναι ένα νέο φρουτακι που περιλαμβάνει 5 τροχούς (ή κυλίνδρους) και 25 γραμμές πληρωμών (paylines). Ο κουλοχέρης δίνει μεγάλες ευκαιρίες για κέρδη με τη χρήση των συμβόλων Wild & Scatter (πληροφορίες παρακάτω), προσφέρει γύρο Smash Bonus, δωρεάν γυρίσματα των τροχών, ενώ υπάρχει διαθέσιμο και σε φρουτακι με προοδευτικό τζακποτ, όπως όλα τα φρουτακια της Marvel.

Φρουτακια Hulk

Παίξτε δωρεαν φρουτακια Hulk

Σύμβολο Wild (Μπαλαντέρ)

Το Wild μπορεί να βγει μόνο στοv 2ο, 3ο και 4ο τροχό και λειτουργεί σαν μπαλαντερ αντικαθιστώντας κάθε άλλο σύμβολο, εκτός από το Scatter και το Smash Bonus, προσφέροντας καλύτερο συνδυασμό νίκης.

Φρουτακια Hulk Wild symbol

Εάν το σύμβολο Wild εμφανιστεί στη κεντρική θέση του μεσαίου τροχού, τότε ενεργοποιείται το feature Expandable Hulk και στο σύμβολο Wild εμφανίζεται ένα βιντεάκι που ο Hulk σκίζει το  κουτάκι του, επεκτείνεται και καλύπτει ολόκληρη την οριζόντια γραμμή. Αμέσως δίνονται 2 δωρεάν περιστροφές! Ο μεσαίος τροχός που πλέον είναι καλυμμένος από τον Hulk δεν περιστρέφεται ενώ περιστρέφονται όλοι οι υπόλοιποι. Όταν ολοκληρωθούν οι περιστροφές τότε ο παίχτης πληρώνεται για όσες γραμμές κερδίσανε!

Όταν το σύμβολο Wild εμφανιστεί την ίδια στιγμή στους τροχούς δύο, τρία ή τέσσερα (σε οποιοδήποτε σημείο) τότε ο Hulk επεκτείνεται και το βιντεάκι τον δείχνει να σκίζει τους τρείς μεσαίους τροχούς και να καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το φρουτακι. Σε αυτή τη περίπτωση δίνεται μία δωρεάν περιστροφή και μόνο ο πρώτος και ο τελευταίος τροχός γυρίζουν. Όλοι οι τυχεροί συνδυασμοί πληρώνονται εκτός από το Smash Bonus που μπορεί να κερδηθεί μόνο στα κανονικά και όχι στα δωρεάν γυρίσματα.

Σύμβολο Scatter

Το σκορπισμένο σύμβολο Scatter που είναι το λογότυπο του "Incredible Hulk" δεν λειτουργεί σαν το Wild αλλά δίνει κι' αυτό δωρεάν περιστροφές.

Φρουτακια Hulk Scatter symbol

To Scatter (στα Αγγλικα σημαίνει διασκορπισμένο) δε χρειάζεται να βρίσκεται στην ίδια σειρά για να κερδίσετε. Οπουδήποτε στο φρουτακι εμφανιστούν τρία ή περισσότερα Scatter τότε κερδίζετε 10 δωρεαν περιστροφές και τα κέρδη από τις περιστροφές αυτές τριπλασιάζονται!

Δωρεάν Περιστροφές η Δωρεάν Παιχνίδια

Εάν τρία η περισσότερα Scatter τύχουν στο ίδιο γύρισμα τότε κερδίζετε 10 Δωρεάν Περιστροφές. Οποιαδήποτε ποσό συγκεντρώσετε στο τέλος των 3 γύρων θα πολλαπλασιαστεί με το τρία! Εάν 3 ή περισσότερα Scatter εμφανιστούν κατά τη διάρκεια των δωρεάν γυρισμάτων τότε θα σας δοθούν επιπλέον δωρεάν περιστροφές. Το Smash Bonus δε μπορεί να κερδηθεί κατά τη διάρκεια δωρεάν περιστροφών αλλά μόνο στο βασικό παιχνίδι.

Το Smash Bonus (το μπόνους της καταστροφής)

Σε περίπτωση που δύο σύμβολα μπόνους με την επιγραφή Smash Bonus εμφανιστούν στο πρώτο και το τελευταίο τροχό τότε το Smash Bonus ξεκινάει!

Φρουτακια Hulk Smash Bonus Symbol

Στο φρουτακι εμφανίζονται 7 περιπολικά και 3 ελικόπτερα της αστυνομίας. Διαλέγετε 3 περιπολικά και 1 ελικόπτερο για να καταστραφούν και μετά το βιντεάκι της καταστροφής αποκαλύπτονται τα λεφτά που κερδίσατε για το κάθε αυτοκίνητο. Το ελικόπτερο που διαλέξατε δίνει τον πολλαπλασιαστή μπόνους!

Φρουτακια Hulk smash bonus round

Το Smash Bonus έχει ένα δικό του feature που ενεργοποιείται τυχαία και λέγεται Hulk Rage Feature (ο απίστευτος θυμός του απίθανου Hulk). Όταν τυχαίνει τότε ο Απίθανος ήρωας καταστρέφει όλα τα αυτοκίνητα και σας δίνει τα κέρδη απ’ όλα, πριν αυτά πολλαπλασιαστούν από τον αριθμό που σας έδωσε το ελικόπτερο! 

Τα διαφημιστικά βίντεο της εταιρείας playtech:
 

Minimum Bet: 
€ 0.01
Maximum Bet: 
€ 50.00
Διαβάστε αναλύσεις και περιγραφές για τα πιο δημοφιλή φρουτακια που μπορείτε να βρείτε στα καλύτερα καζινο.