Φρουτακια: Desert Treasure

Tα φρουτακια Desert Treasure είναι ένα παιχνίδι της Playtech που ταξιδεύει τους παίχτες σε μαγικές ερήμους, γεμάτες δροσερές οάσεις, χαρέμια, Βεδουίνους, μυστικούς χάρτες αλλά και θανατηφόρα φίδια!

Αυτός ο κουλοχέρης έχει 5 τροχούς και 20 γραμμές πληρωμής και ο παίχτης μπορεί να ποντάρει από 1 έως και 5 ευρώ και φυσικά να έχει και τα ανάλογα κέρδη!

Φρουτακια Desert Treasure αρχική

Παίξτε δωρεαν φρουτακια Desert Treasure

Πατώντας τη λέξη “Payable” θα μεταφερθείτε στη σελίδα με όλους τους τυχερούς συνδυασμούς του κουλοχέρη.

Wild (Μπαλαντέρ)

Σε όλα τα φρουτάκια υπάρχει ένα εικονίδιο με το σήμα WILD το οποίο μπορεί να αντικαταστήσει οποιοδήποτε άλλο σύμβολο σε μία κερδισμένη γραμμή εκτός από το SCATTER ή το Bonus. Στον κουλοχέρη Desert Treasures το τυχερό εικονίδιο με το σήμα WILD είναι η κόμπρα.

Scatter
Εάν τύχετε το σύμβολο SCATTER (που απεικονίζει τη  βασίλισσα της ερήμου σε αυτά τα φρουτάκια) από 2 φορές και πάνω, το ποντάρισμά σας διπλασιάζετε ή πενταπλασιάζετε κ.ο.κ.  Εάν το SCATTER σας τύχει από 3 φορές και πάνω τότε επίσης κερδίζετε και 10 δωρεάν περιστροφές ( free spins). Όλα τα κέρδη  (εκτός των κερδών του γύρου μπόνους) τριπλασιάζονται όταν παίζετε τις δωρεάν περιστροφές.  Όσο παίζετε τα free spins έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε ακόμα περισσότερα!

Φρουτακια Desert Treasure πίνακας πληρωμών
 

Γύρος Μπόνους (Bonus Round)

Τα φρουτάκια Desert Treasures κρύβουν επίσης πολλές εκπλήξεις!  Η πίστα μπόνους αλλά και οι δωρεάν γύροι που εμφανίζονται αρκετά συχνά μπορούν αποδώσουν πολλά κέρδη και σίγουρα κάνουν το παιχνίδι πολύ πιο συναρπαστικό.

Φρουτακια Desert Treasure γύρος μπονους
Ο γύρος μπόνους σε αυτό το φρουτάκι ενεργοποιείται εάν εμφανιστούν σε μία κερδισμένη γραμμή 3 – 5 σύμβολα της πυξίδας. Όλα τα κέρδη της πίστας μπόνους πολλαπλασιάζονται αυτόματα επί την αξία του πονταρίσματος της κερδισμένης γραμμής (line bet).

Φρουτακια Desert Treasure νίκη σε γύρο μπονους

Τα κέρδη σ' αυτόν τον κουλοχέρη πολλαπλασιάζονται επί της αξίας του πονταρίσματος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κάθε κερδισμένη γραμμή πληρώνετε μόνο ο πιο κερδοφόρος συνδυασμός και ότι για να είναι ένας συνδυασμός κερδισμένος πρέπει τα φρουτάκια να είναι στη σειρά από τα αριστερά προς τα δεξιά.

Πολλά καζίνο σας δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσετε το φρουτακι Desert Treasures παίζοντας δωρεάν.  

Εάν θέλετε να παίξετε με δικά σας χρήματα, δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στο πεδίο που λέει συνήθως “Play for real money” ή κάτι παρόμοιο.

Καλή περιπλάνηση!

 

Minimum Bet: 
€ 0.01
Maximum Bet: 
€ 1 000.00
Διαβάστε αναλύσεις και περιγραφές για τα πιο δημοφιλή φρουτακια που μπορείτε να βρείτε στα καλύτερα καζινο.