Φρουτακια: Fantastic 4

Δείτε ποια είναι τα καλύτερα καζινο για φρουτακια και διαβάστε πώς μπορείτε να παίξετε φρουτάκια στο ίντερνετ με τα πιο αξιόπιστα online καζινο.

Ένα από τα πιο ωραία φρουτακια της αγοράς, το Fantastic 4, φέρνει την απόλυτη εμπειρία δράσης στους κουλοχέρηδες! Ο ιδιοφυής επιστήμονας τη παρέας (ο κύριος Φανταστικός) οδηγεί την ομάδα με τη καυτή και συνάμα αόρατη (!) σύζυγό του (η Αόρατη γυναίκα), τον ιδιαίτερα "καυτό" αδερφό της (κύριος Ανθρώπινος Πύρος) και το μοναδικό The Thing που όμοιός του δεν υπάρχει άλλος!

Φρουτακια Fantastic 4 αρχική εικόνα

Παίξτε δωρεαν φρουτακια Fantastic 4

Η εταιρεία Marvel και η Playtech έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά και το αποτέλεσμά της είναι γρήγορα ορατό με τα καταπληκτικά γραφικά και την έντονη δράση του παιχνιδιού που ξεφεύγει πολύ από την εμπειρία που σου προσφέρει ένα απλό φρουτακι καζινο. Το συγκεκριμένο προσθέτει τη δική του νότα στη κατηγορία!

Φρουτακια Fantastic 4 τυχεροί συνδιασμοί

 

Σύμβολο Wild (Μπαλαντέρ)

Όπως τα περισσότερα φρουτακια έτσι και αυτό προσφέρει το δικό του μπαλαντέρ (Wild).

Φρουτακια Fantastic 4 σύμβολο Wild

Το Wild μετράει σαν οποιοδήποτε άλλο σύμβολο εκτός του Scatter. Στην περίπτωση που τύχουν 2 όμοια σύμβολα αριστερά και δεξιά από αυτό και περνάει πληρωμένη γραμμή ανάμεσά τους, το Wild μετράει ως το τρίτο σύμβολο και ο παίκτης κερδίζει το ποντάρισμά του.

 

Συμβολο Scatter

Το σύμβολο που για να κερδίσει δε χρειάζεται να βγει σε κάποια συγκεκριμένη σειρά επάνω στον κουλοχέρη είναι το Scatter.

Φρουτακια Fantastic 4 σύμβολο Scatter

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι καζίνο είναι μια εικόνα του πλανήτη γη. Από τρία Scatter κι επάνω κερδίζετε, και το περίγραμμα των κυλίνδρων που γυρίζουν μετατρέπεται σε φλεγόμενο περιτύλιγμα. Το σύμβολο αυτό σας δίνει τις απαραίτητες νίκες για Δωρεαν Spins ή περιστροφές.

 

Δωρεαν περιστροφές:

Όταν σταματήσουν στην οθόνη 3 η περισσότερα Wild τότε κερδίζετε 12 δωρεάν περιστροφές!

Φρουτακια Fantastic 4 Δωρεαν Περιστροφές

Κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών σας δίνεται η δυνατότητα να τύχετε κάποιον από τους ήρωες που να καλύπτει μία ολόκληρη γραμμή. Στη περίπτωση αυτή κερδίζετε 1 από τα τέσσερα features που προσφέρει αυτό το καταπληκτικό φρουτάκι.

  1. Εάν ο κύριος Φανταστικός καλύψει ολόκληρη τη μεσαία γραμμή τότε ενεργοποιείται αυτόματα ένα animation που καλύπτει και τα 3 μεσαία κουτάκια με τον ήρωα τον Φανταστικών τεσσάρων. Η 3 γραμμή τότε μετατρέπεται σε μπαλαντέρ και πιάνει για όποιο σύμβολο υπάρχει εκτός από τα Wild & Scatter.
  2. Εάν η κυρία Διάφανη  καλύψει τη μεσαία γραμμή, τότε κερδίζετε 4 δωρεάν περιστροφές που στην κάθε μία που εμφανίζεται η ζουμερή κυρία αυξάνει τον πολλαπλασιαστή κέρδους κατά 1. Όταν τελειώσουν όλα τα Free Spins τότε όλα τα κέρδη πολλαπλασιάζονται με το σύνολο που σας χάρισε η γυναίκα του επιστήμονα.
  3. Στην περίπτωση που ο Ανθρώπινος Πύρος καλύπτει όλα τα σύμβολα του τρίτου κυλίνδρου, τότε αυτόματα παίζει 1 βιντεάκι όπου ο κύριος αυτός καθώς φλέγεται καλύπτει τη πρώτη γραμμή του κουλοχέρη ενώ το σύμβολό του αντικαθιστά όλα τα σύμβολα των υπόλοιπων ηρώων δίνοντας σας περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε.
  4. Τέλος εάν ο The Thing είναι αυτός που θα εμφανιστεί και στα τρία σύμβολα του κεντρικού τροχού τότε ξεκινάν 3 επιπλέον δωρεαν περιστροφές όπου στην περίπτωση που κάνει την εμφάνισή του ο The Thing τότε παγώνει στη θέση του και μετράει σαν το μπαλαντέρ Wild μέχρι να τελειώσουν οι 3 δωρεάν περιστροφές!

Με κάθε δωρεάν περιστροφή που βρίσκετε τους ήρωες και ξεκινάτε το feature του παιχνιδιού ταυτόχρονα προστίθενται παραπάνω δωρεάν περιστροφές ανάλογα με τον ήρωα που σας έδωσε τα free games ή free spins.

Φρουτακια Fantastic 4 free spin win


Δείτε τους Fantastic 4 όπως σας τους παρουσιάζει η Playtech:"


 

Minimum Bet: 
€ 0.01
Maximum Bet: 
€ 20.00
Διαβάστε αναλύσεις και περιγραφές για τα πιο δημοφιλή φρουτακια που μπορείτε να βρείτε στα καλύτερα καζινο.