Φρουτακια: Frankie Dettori's Magic Seven

Ένα από τα φρουτακια που σίγουρα θα συναρπάσουν τους φίλους των ιπποδρομιών είναι το φρουτακι Frankie Dettori’s Magic 7. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι σχετικά καινούριο και περιέχει όλα τα έξτρα features για να αφήσει ικανοποιημένους μέχρι και τους πιο απαιτητικούς παίχτες κουλοχέρηδων. Από Wild, Scatter & το Μαγικό μπόνους μέχρι δωρεαν παιχνίδια, δωρεαν  περιστροφές μέχρι και  λειτουργία Gamble!

Φρουτακια Frankie Detorri αρχική

Παίξτε δωρεαν φρουτακια Frankie Dettori’s Magic 7

Σε αυτό το φρουτακι θα βρείτε σύμβολα όπως το τα μεγάλα τραπουλόχαρτα, κύπελλα, πέταλα αλόγων και τρείς φιγούρες του Ιταλού αναβάτη.

Σύμβολο Wild (Μπαλαντέρ)

Το σύμβολο Wild είναι μια χαμογελαστή φιγούρα του επώνυμου αναβάτη προφανώς μετά από κάποια νίκη του γιατί απ’ ότι φαίνεται η χαρά του δεν μπορεί να κρυφτεί!

Φρουτακια Frankie Dettori σύμβολο Wild

Το Wild όπως και στα περισσότερα φρουτακια καζινο, αντικαθίσταται με οποιοδήποτε εικονίδιο, εκτός από το Scatter και το Magic Seven Bonus. Το σύμβολο αυτό είναι το πλέον κερδοφόρο στο φρουτακι αφού στη περίπτωση που τύχουν 5 στην ίδια γραμμή πονταρίσματος τότε το στοίχημά σας πολλαπλασιάζεται επί εφτά χιλιάδες εφτακόσιες εβδομήντα εφτά φορές, χαρίζοντας αλησμόνητα κέρδη χρησιμοποιώντας τον τυχερό αριθμό 7 (x7777)!

Σύμβολο Scatter

Το σύμβολο Scatter είναι ένα απ’ τα δύο εικονίδια που σας προσφέρουν ένα δωρεάν παιχνίδι. Το σύμβολο φέρει το όνομα του διάσημου καβαλάρη Frankie Detorri και σε μία ξύλινη επιγραφή το υπόλοιπο της ονομασίας του κουλοχέρη δηλαδή το Magic Seven ή το Μαγικό Εφτά.

Φρουτακια Frankie Dettori σύμβολο Scatter

Το νούμερο αυτό έχει σημασία γιατί ο Ιταλός πρωταγωνιστής έχει κάνει κάτι αξιοσημείωτο. Το 1996 σε ένα τουρνουά ιππασίας στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Ascot ήταν ο καβαλάρης που οδήγησε όλα τα κερδοφόρα άλογα στη νίκη! Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ πριν ή ξανά στην ιστορία του θεσμού! Στην περίπτωση που οι τροχοί στα φρουτακια σταματήσουν και αποκαλύψουν 3 ή περισσότερα σύμβολα Scatter τότε ένα δωρεαν παιχνίδι με μια κούρσα ιππασίας ξεκινάει.

Δωρεαν Παιχνίδι - Free Game

Ένα παιχνίδι που σας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσετε τα κέρδη σας σε αυτό το φρουτακι έχει τη μορφή ενός αγώνα με 3 άλογα. Όταν στην ίδια πληρωμένη γραμμή σταματήσουν τουλάχιστον τρία εικονίδια Scatter τότε το παιχνίδι ξεκινάει.

Φρουτακια Frankie Dettori δωρεαν παιχνίδι

Το παιχνίδι αυτό ονομάζετε Free Games Race (κούρσα δωρεαν παιχνιδιου) και αποτελείται από μια ιπποδρομία με τρία άλογα. Ο παίχτης επιλέγει το άλογο που πιστεύει ότι θα κερδίσει τη κούρσα και στη συνέχεια η κούρσα παίρνει μέρος στην οθόνη του υπολογιστή. Μόλις η κούρσα τελειώσει  ο παίχτης αμείβεται με δωρεαν περιστροφες.

Φρουτακια Frankie Dettori νίκη σε δωρεάν παιχνίδι

Ο αριθμός των free περιστροφών αποφασίζεται με βάση το αποτέλεσμα της ιππασίας. Εάν ο χρήστης επέλεξε το άλογο που κέρδισε τη κούρσα τότε δέχεται 35 δωρεάν περιστροφές. Στη περίπτωση που ο παίχτης  δε βρει το τυχερό άλογο τότε οι περιστροφές που δίνονται είναι 15 για τη δεύτερη θέση ή 10 για τη τρίτη θέση.

Δωρεαν περιστροφές

Οι δωρεαν περιστροφές δεν είναι δυνατόν να προσφέρουν το παιχνίδι της δωρεάν ιππασίας ή το γύρο μπόνους καθώς αυτά κερδίζονται μόνο  κατά τη διάρκεια του κανονικού παιχνιδιού.

Φρουτακια Frankie Dettori δωρεαν περιστροφές

Όταν οι δωρεάν γύροι ξεκινάνε τότε ο παίχτης δε χρειάζεται να πατήσει το κουμπί spin και οι τροχοί γυρίζουν αυτόματα. Στο επάνω αριστερά μέρος της οθόνης εμφανίζεταιτο νούμερο με τις περιστροφές που έχουν απομείνει.

Το σύμβολο Bonus

Το σύμβολο bonus είναι μια ζωγραφιά ενός γηπέδου ιπποδρομίας από ψηλά και εμφανίζεται μόνο στις γραμμές 1 και 5.

Φρουτακια Frankie Dettori σύμβολο bonus

Εάν τύχετε το σύμβολο μπόνους ταυτόχρονα στο πρώτο και στο πέμπτο ή τελευταίο τροχό τότε κερδίζετε το Γύρος μπόνους Magic Seven Bonus που κρύβει τις μεγαλύτερες νίκες σε αυτό το φρουτακι.

Γύρος μπόνους Magic Seven Bonus

Στο γύρο μπόνους εμφανίζεται ένα γήπεδο κούρσας αλόγων διαιρεμένο σε αρκετά διαφορετικά πράσινα τετραγωνάκια που δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη να τα επιλέξει και να κερδίσει διαφορετικά ποσά! Παράλληλα στο επάνω μέρος της οθόνης εμφανίζεται και ο αριθμός με τον οποίο το συνολικό κέρδος θα πολλαπλασιαστεί.

Φρουτακια Frankie Dettori γύρος bonus

Ο χρήστης πρέπει να επιλέξει με το ποντίκι του τα τετραγωνάκια που επιθυμεί κι αυτά εξαφανίζονται και εμφανίζουν το μπόνους που κρύβεται από κάτω τους και το οποίο κέρδισε ο χρήστης για το κάθε πράσινο κουτάκι. Εκτός από ποσό μπορεί να εμφανιστεί επίσης ένα κύπελλο και τότε αυξάνεται ο πολλαπλασιαστής των συνολικών κερδών! Η ίδια διαδικασία συνεχίζεταιμέχρι να εμφανιστεί το σύμβολο Collect που φέρνει το τέλος στο μπόνους και κάνει ταμείο για το χρήστη.

 

 

Παρακολουθήστε το video που κάνει επίδειξη για το φρουτακι Frankie Dettori’s Magic Seven:

 

 

Minimum Bet: 
€ 0.01
Maximum Bet: 
€ 50.00
Διαβάστε αναλύσεις και περιγραφές για τα πιο δημοφιλή φρουτακια που μπορείτε να βρείτε στα καλύτερα καζινο.