Φρουτακια: Κλεοπατρα

Τα φρουτακια Κλεοπατρα είναι αδιαμφισβήτητα απ τα πιο διάσημα φρουτάκια στην ιστορία των κουλοχέρηδων. Ένα από τα λίγα φρουτακια που έχουν ξεκινήσει σαν κανονικό μηχάνημα στα επίγεια καζινο και λόγω της μεγάλης επιτυχίας τους ο ιδιοκτήτης τους, IGT Games, τα μετέτρεψε και σε online έκδοση. Η Κλεοπάτρα είναι από τα πιο γνωστά φρουτακια καζινο μέχρι και στο Λας Βέγκας όπου υπάρχουν αμέτρητα με την Αιγύπτια καλλονή να φιγουράρει στις οθόνες τους.

Φρουτακια Κλεοπατρα αρχική

Τα φρουτακια Κλεοπατρα έχουν μεγάλη δόση του Αιγυπτιακού στοιχείου σε όλα τα σύμβολα και τα βίντεο animations που ενεργοποιούνται μόλις κερδίσετε κάποιο τυχερό συνδυασμό. Μερικά από αυτά είναι ο μπλε σκαραβαίος, ένα γατίσιο γαλάζιο μάτι, μία αρχαία Αιγυπτιακή πλακέτα, τα σύμβολα εξουσίας των αρχαίων Αιγύπτιων Φαραώ, όλες οι φιγούρες της τράπουλας με το 9, το 10 και τον Άσσο κι άλλα ειδικά σύμβολα που περιγράφονται παρακάτω.

Σύμβολο Wild (Μπαλαντέρ)

Στα φρουτακια Κλεοπατρα το Wild έχει τη εικόνα της Κλεοπάτρας και όταν βρίσκετε σε νικητήρια γραμμή τότε το σύμβολο μετατρέπετε σε σύντομο βιντεάκι που η Ελληνικής καταγωγής Κλεοπάτρα κουνάει τα χέρια της και λάμπει σα να προσφέρει τις μαγικές ικανότητες της στον παίχτη!

Φρουτακια Κλεοπατρα σύμβολο Wild

Οι θεϊκές της ικανότητες έρχονται στο παιχνίδι όπου η μετενσάρκωση της Θεάς Ίσιδας ,όπως πίστευε πως είναι η ίδια, λειτουργεί σα τζοκερ και αντικαθιστά οποιοδήποτε άλλο σύμβολο εκτός του Scatter. Σε περίπτωση που έχετε δύο σκαραβαίους και μετά το σύμβολο Wild τότε η Κλεοπάτρα πιάνετε για σκαραβαίος και κερδίζετε το στοίχημά σας. Όταν το Wild είναι μέσα σε γραμμή πονταρίσματος που κερδίσει τότε αυτόματα διπλασιάζετε η πληρωμή σας!

 

Σύμβολο Scatter

Το Scatter υιοθετεί τη μορφή της μοναδικής σφίγγας της Γκίζας. Η σφίγγα είχε το σώμα λιονταριού αλλά ανθρώπινο κεφάλι και βρίσκεται στην Αφρική στις όχθες του ποταμού Νείλου. Αν και στην Ελληνική Μυθολογία παρουσιαζόταν σαν τέρας που έφερνε κακοτυχία και αναστάτωση όπου πήγαινε, στα φρουτακια καζινο έχει διαφορετικό ρόλο και σημαίνει καλοτυχία και παραπάνω κέρδη!

Φρουτακια Κλεοπατρα σύμβολο Scatter

Το Scatter είναι ένα ειδικό σύμβολο που αψηφά τον κανόνα που υπακούουν όλα τα άλλα σύμβολα που πρέπει δηλαδή να βρίσκονται στη πορεία κάποιας πληρωμένης γραμμής για να είναι κερδοφόρα! Στα φρουτακια Κλεοπατρα εαν τύχετε δύο ή περισσότερες Σφίγγες τότε κερδίζετε από δύο μέχρι κι εκατό φορές το στοίχημά σας ανάλογα με το πόσες φαίνονται στο κομπιούτερ σας. Το ειδικό σύμβολο Scatter είναι το κλειδί στο να κερδίσετε τις Δωρεάν Περιστροφές που προσφέρει αυτό το δημοτικότατο φρουτακι.

Δωρεαν Περιστροφες

Σε περίπτωση που τύχετε το εικονίδιο με τη Σφίγγα στους τροχούς τρία, τέσσερα και πέντε, σε οποιαδήποτε σειρά τότε αμέσως κερδίζετε το ποσό της νίκης των γραμμών σας και επιπλέον 15 δωρεαν περιστροφές! Σε αυτά τα 15 δωρεαν spins, οι τροχοί γυρίζουν αυτόματα ενώ εμφανίζεται κι ένας μετρητής που δείχνει το νούμερο των spins που απομένουν. Λόγω της ειδικότητας των δωρεάν περιστροφών όλες οι νίκες αυτής της φάσης τριπλασιάζονται δίνοντας μεγάλα κέρδη! Τα κέρδη σε αυτή τη φάση είναι απο τα μεγαλύτερα που μπορούν να κερδηθούν στα φρουτακια Κλεοπάτρα! Σε περίπτωση που ξανατύχετε τις Σφίγγες οπουδήποτε στις 3 μεσαίες ροδέλες τότε 15 ακόμα δωρεάν περιστροφές προσθέτονται στο μετρητή αυξάνοντας τα δωρεάν spins! Ο γύρος με τις δωρεάν περιστροφές τελειώνει είτε όταν μηδενιστεί το κοντέρ ή αν φτάσετε μέχρι και το ανώτατο όριο των 180 περιστροφών.

Επισκεφτείτε τον κατασκευαστή του κουλοχέρη IGT ή δείτε το βίντεο με αποσπάσματα από την έκδοση με το προοδευτικό τζακπότ από τα φρουτακια Κλεοπάτρα:

Minimum Bet: 
€ 0.01
Maximum Bet: 
€ 5.00
Διαβάστε αναλύσεις και περιγραφές για τα πιο δημοφιλή φρουτακια που μπορείτε να βρείτε στα καλύτερα καζινο.