Φρουτακια: Chinese Kitchen

To φρουτάκι Chinese Kitchen είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι, το οποίο σε ταξιδεύει στην κινέζικη κουζίνα. Εκτός από διασκέδαση και χρήματα, παίζοντας το συγκεκριμένο φρουτάκι καζίνο, ο παίκτης μπορεί να μάθει και τι περιέχουν τα κινέζικα πιάτα αφού περιλαμβάνει ως σύμβολα ζώα που συμπεριλαμβάνουν  οι κινέζοι στα παράξενα και εξωτικά τους πιάτα.

Φρουτακια Chinese Kitchen Αρχική

Παίξτε δωρεαν φρουτακια Chinese Kitchen

Στην κεντρική οθόνη μας καλοσωρίζει ο γελαστός κινέζος μάγειρας με τα στρογγυλά γυαλιά  και τη μωβ στολή και η βοηθός του, σκυμμένοι πάνω από κατσαρόλες που αχνίζουν και κινέζικα τηγάνια γουοκ γεμάτα noodles. Είναι ένα παιχνίδι με ανατολίτικο άρωμα  που σίγουρα θα ανοίξει την όρεξη των παικτών για πολλά κέρδη και όχι μόνο.

Φρουτάκια Chinese Kitchen (Κινέζικη Κουζίνα): Περιγραφή

Το Chinese Kitchen είναι ένα φρουτάκι το οποίο αποτελείται από 3 κυλίνδρους και 8 γραμμές δίνοντας στους παίκτες αρκετούς συνδυασμούς για να κερδίσουν.

Φρουτακια Chinese Kitchen

Ο κάθε παίκτης μπορεί να ποντάρει το ποσό που επιθυμεί και να στοιχηματίσει από 1 έως 3 νομίσματα ανά γραμμή στοιχήματος.O παίκτης έχει την δυνατότητα να ποντάρει ένα κέρμα σε κάθε μια από τις γραμμές πληρωμής, πατώντας το κουμπί Bet One (στοιχημάτισε ένα) και μπορεί να ποντάρει από 1 έως 3 κέρματα. Αλλά έχει και την δυνατότητα να στοιχηματίσει το μέγιστο των 3 κερμάτων σε κάθε γραμμή, πατώντας το κουμπί Bet Max (μέγιστο στοίχημα). Άμα ο παίκτης πατήσει το κουμπί Bet Max (μέγιστο στοίχημα) τότε οι τροχοί θα γυρίσουν αυτόματα. Ενώ άμα πατήσει το κουμπί Bet One ( στοιχημάτισε ένα) τότε πρέπει να πατήσει και το κουμπί Spin (γύρισμα) για να γυρίσουν οι τροχοί.

Τα σύμβολα στο Chinese Kitchen (Κινέζικη Κουζίνα):

Το φρουτάκι Chinese Kitchen είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα γιατί περιέχει σύμβολα από διάφορα ζώα που περιλαμβάνονται στην κινέζικη κουζίνα. Έχει για παράδειγμα αστερίες, χταπόδια, κάμπιες, ψάρια, πάπιες, βατράχια, σαλιγκάρια, καβούρια και χελώνες.
Για να κερδίσει ο παίκτης θα χρειαστεί να τύχει 3 από κάθε σύμβολο και τα κέρδη του θα πολλαπλασιαστούν όσες φορές δείχνει το τραπέζι πληρωμών (pay-table). Αν όμως ο παίκτης τύχει 1 καβούρι τότε κερδίζει 2 κέρματα για κάθε γραμμή στην οποία συμμετέχει, αν τύχει 2 καβούρια τότε κερδίζει 10 κέρματα για την γραμμή στην οποία είναι τα καβούρια και 2 κέρματα για κάθε επιπλέον γραμμή, ενώ αν ο παίκτης τύχει 3 καβούρια, τότε κερδίζει 200 κέρματα για την γραμμή στην οποία έτυχαν τα 3 καβούρια,10 κέρματα για τις γραμμές που βρίσκονται τα 2 καβούρια και 2 κέρματα για κάθε επιπλέον γραμμή.

Φρουτακια Chinese Kitchen paytable
Υπάρχουν και άλλοι συνδυασμοί που όταν τους τύχει ο παίκτης μπορεί να κερδίσει αρκετά κέρματα. Αυτοί οι συνδυασμοί είναι: 3 χελώνες (1000 κέρματα), 3 σαλιγκάρια (200 κέρματα),3 βάτραχοι (100 κέρματα) και οι 3 πάπιες (80 κέρματα). Αν τύχει τους υπόλοιπους συνδυασμούς ο παίκτης πάλι κερδίζει απλώς τα κέρματα τότε είναι λιγότερα, όπως 3 ψάρια κερδίζουν 40 κέρματα, 3 κάμπιες κερδίζουν 30 κέρματα, 3 χταπόδια κερδίζουν 20 κέρματα και 3 αστερίες κερδίζουν 10 κέρματα. Αλήθεια δεν είναι πολύ περίεργα όλα αυτά που τρώνε οι Κινέζοι; 

Γραμμές πληρωμής:

Οι ενεργές γραμμές πληρωμής αντιπροσωπεύονται από γραμμές που εμφανίζονται πάνω από τους τροχούς. Ο παίκτης μπορεί να ενεργοποιήσει τις  γραμμές πληρωμής και να δει τη μορφή τους κάνοντας κλικ το κουμπί Bet One (στοιχημάτισε ένα). Ο παίκτης κερδίζει μόνο αν ένας συνδυασμός έρθει πάνω σε μια ενεργή γραμμή πληρωμής.

Φρουτακια Chinese Kitchen Γραμμές Πληρωμών

Πίνακες κερδών

Οι πίνακες αυτοί δείχνουν ένα συγκεκριμένο ποσό για κάθε συνδυασμό συμβόλων που κερδίζει ο παίκτης. Ο παίκτης μπορεί να υπολογίσει το ποσό που έχει κερδίσει αν πολλαπλασιάσει το ποσό που έχει ποντάρει με το συγκεκριμένο ποσό για κάθε συνδυασμό. Αν ο παίκτης τύχει πολλαπλούς συνδυασμούς σε διάφορες γραμμές, τότε πρέπει να προσθέσει όλα τα ποσά μαζί για να βρει το ποσό που κέρδισε.
Υπάρχει μια διαφορά όμως μεταξύ του στοιχήματος γραμμής (Line Bet) και του συνολικου στοιχήματος (Bet). Τo στοίχημα γραμμής (Line Bet) δείχνει το ποσό που στοιχηματίζει ο παίκτης σε μια μονή γραμμή. Το συνολικό στοίχημα δείχνει το πόσο που ξοδεύει ο παίκτης σε αυτό το παιχνίδι. Οι πληρωμές που φαίνονται στον πίνακα πληρωμής πολλαπλασιάζονται με το στοίχημα γραμμής και όχι με το συνολικό στοίχημα.

Τα Κουμπιά που υπάρχουν στο Φρουτάκι Chinese Kitchen (Κινέζικη Κουζίνα) είναι:

  • τα κουμπιά (+) και ( - ) : Με αυτά τα κουμπιά ο παίκτης μπορεί να αυξήσει και να μειώσει την αξία του ποσού που θέλει να ποντάρει.
  • Όλες οι Γραμμές (All Lines): Εδώ ο παίκτης μπορεί να ποντάρει σε όλες τις γραμμές πληρωμής. Ο παίκτης μπορεί να ενεργοποιήσει τις γραμμές πατώντας τις γραμμές αριθμών αριστερά και στο πάνω μέρος της οθόνης.
  • Στοιχημάτισε Ένα (Bet One): Με αυτό το κουμπί ο παίκτης μπορεί να στοιχηματίσει ένα κέρμα ή να αυξάνει το στοίχημα του κατά ένα κέρμα (μέχρι 3 κέρματα ανά γραμμή). Μετά ο παίκτης πρέπει να πατήσει το κουμπί Γύρισμα (Spin) για να γυρίσουν οι τροχοί.
  • Μέγιστο στοίχημα (Bet Max): Με αυτό το κουμπί ο παίκτης μπορεί να στοιχηματίσει  το μέγιστο των 3 κερμάτων σε κάθε γραμμή. Αν ο παίκτης διαλέξει αυτό το κουμπί τότε οι τροχοί γυρνάνε αυτόματα.
  • Γύρισμα(Spin) : Ο παίκτης πατάει αυτό το κουμπί όταν θέλει να γυρίσει τους τροχούς. Όταν πατάει το κουμπί  Μέγιστο Στοίχημα (Bet Max), δεν χρειάζεται να πατήσει και το spin.
Minimum Bet: 
€ 0.01
Maximum Bet: 
€ 15.00
Διαβάστε αναλύσεις και περιγραφές για τα πιο δημοφιλή φρουτακια που μπορείτε να βρείτε στα καλύτερα καζινο.