Φρουτακια: Gladiator

Δείτε ποια είναι τα καλύτερα καζινο για φρουτακια και διαβάστε πώς μπορείτε να παίξετε φρουτάκια στο ίντερνετ με τα πιο αξιόπιστα online καζινο.

Tο φρουτακι Gladiator (Μονομάχος) είναι βασισμένο στην πολυβραβευμένη ομότιτλη ταινία του Ridley Scott και κατά τη γνώμη μας ένα από τα καλύτερα φρουτάκια που έβγαλε η Playtech στην ιντερνετική αγορά τα τελευταία χρόνια. Το συγκεκριμένο φρουτακι καζινο είναι επίσης ένα από τα πρώτα βιντεο – φρουτακια, με τους ήρωες της ταινίας όπως το Μονομάχο Maximus,το γιο του βασιλιά Commodus, την αδελφή του Commodus τη Lucilla, τον Gracchus, τον Proximo και τον Juba να εμφανίζονται σε αληθινά κλιπάκια της ταινίας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού όταν τύχετε μεγάλα κέρδη ή κάποιο μπόνους!

Φρουτακια Gladiator Κεντρική

Παίξτε δωρεαν φρουτακια Gladiator

Παίζοντας τα φρουτακια Gladiator  θα μεταφερθείτε στις ομηρικές και αιματοβαμμένες μάχες του Κολοσσαίου! Πάρτε το σπαθί και την ασπίδα του μονομάχου Maximus, ήρωα της ομότιτλης ταινίας και αγωνιστείτε κατά των άλλων μονομάχων και του Commodus. Θα κατακτήσετε άραγε τη Ρώμη ή θα πεθάνετε μπροστά στο θορυβώδες κοινό του Κολοσσαίου;

Αυτό που ξεχωρίζει τον κουλοχέρη Gladiator από όλα τα άλλα φρουτάκια δεν είναι μόνο τα φανταστικά ηχητικά αποσπάσματα και βίντεο από την ταινία που παίζονται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά και ο μοναδικός σε σχέση με αλλά φρουτακια γύρος μπόνους (bonus round – βλέπε παρακάτω), καθώς και το Gamble feature που σου δίνει την ευκαιρία να ρισκάρεις τα κέρδη σου μετά από κάθε spin και να τα διπλασιάσεις!

Φρουτάκι Gladiator - περιγραφή

Το φρουτάκι Gladiator έχει 25 γραμμές και 5 κυλίνδρους, πάνω στους οποίους εμφανίζονται και οι νικητήριοι συνδυασμοί. O παίκτης μπορεί να επιλέξει το ποσό του στοιχηματισμού του και των αριθμό των γραμμών που θέλει να ποντάρει. Όταν οι κύλινδροι σταματήσουν να γυρίζουν, το λογισμικό του καζίνο ελέγχει και υποδεικνύει τους κερδισμένους συνδυασμούς καθώς και τα κέρδη.

Φρουτακια Gladiator Γραμμές Πληρωμών

Τα σύμβολα στο φρουτάκι Gladiator είναι πραγματικές απεικονίσεις των πρωταγωνιστών της ταινίας, εκτός από του στρατηγού Maximus,  που τον υποδύεται ο Russell Crowe, αφού σύμφωνα με φημολογίες ο διάσημος ηθοποιός δεν τα βρήκε στα οικονομικά με την Playtech  για να δώσει την άδεια να χρησιμοποιηθούν οι εικόνες του στα αποσπάσματα της ταινίας που δείχνει το φρουτάκι.

Τα διαδικτυακά φρουτάκια Gladiator έχουν τα ακόλουθα βασικά χαρακτηριστικά: Scatter, σύμβολα Wild,  όχι έναν αλλά δύο δωρεάν γύρους μπόνους (bonus rounds), επιλογή τερματισμού του γυρίσματος του κυλίνδρου (Skill Stop Feature), επιλογή πονταρίσματος και διπλασιασμού των κερδών (gamble feature). Αξίζει να επισημανθεί ότι το φρουτάκι Gladiator δεν έχει πολλαπλασιαστές κερδών (multiplier) και δωρεάν περιστροφές (Free Spins).

Φρουτακια Gladiator Σύμβολα

Σύμβολο Wild (Μπαλαντέρ)

Το σύμβολο Wild στο φρουτάκι Μονομάχος είναι η μεταλλική προστατευτική μάσκα του, η οποία λούζεται από φώς όταν εμφανιστεί πάνω σε μια κερδισμένη γραμμή. Όταν τύχει το Wild η επιβλητική μορφή επιβλητική μορφή του Μονομάχου μπροστά στο Κολοσσαίο με την ένδειξη Wild επίσης εμφανίζεται πάνω στο φρουτάκι.

Φρουτακια Gladiator Σύμβολο Wild

Το σύμβολο Wild έχει την μεγαλύτερη αξία στο παιχνίδι γιατί μπορεί να αντικαταστήσει οποιοδήποτε άλλο σύμβολο σε μία κερδισμένη γραμμή, εκτός από το Scatter.  Αν το Wild εμφανιστεί τρεις φορές στους κυλίνδρους 2, 3 και 4 τότε ενεργοποιείται ο Gladiator γύρος μπόνους που δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τα κέρδη τους.

Σύμβολο Scatter

Το Scatter στον κουλοχέρη Gladiator είναι το σύμβολο του πασίγνωστου Κολοσσαίου (Coliseum), το οποίο ζωντανεύει πάνω στο φρουτάκι, με πολύχρωμα χαρτάκια να πέφτουν εν αναμονή μιας ακόμα μεγάλης μονομαχίας! Αν το Coliseum εμφανιστεί οπουδήποτε πάνω στους κυλίνδρους τουλάχιστον δύο φορές, ο παίκτης κερδίζει. Δε χρειάζεται δηλαδή το Scatter να εμφανιστεί πάνω σε κάποια συγκεκριμένη τυχερή γραμμή ή θέση για να κερδίσει ο παίκτης.

Φρουτακια Gladiator Σύμβολο Scatter

Εάν το σύμβολο Coliseum εμφανιστεί δύο φορές, τότε ο παίκτης κερδίζει ποσό ισάξιο του αρχικού στοιχηματισμού του. Αν το Scatter εμφανιστεί από τρεις φορές στο ίδιο γύρισμα του τροχού τότε ενεργοποιείται ο Coliseum δωρεάν γύρος μπόνους (βλέπε παρακάτω).

Το σύμβολο Wild που στο φρουτάκι Gladiator είναι η μεταλλική μάσκα του ατρόμητου Μονομάχου Maximus, δεν μπορεί να πάρει τη θέση του Κολοσσαίου για να συμπληρώσει κερδισμένους συνδυασμούς με το Scatter ή για να ενεργοποιήσει το γύρο μπόνους του Κολοσσαίου (Coliseum bonus).

Αν ο παίκτης φέρει μια κερδισμένη γραμμή και επιπλέον και ένα συνδυασμό με το Scatter πληρώνεται και για τις δύο νίκες γιατί δε χρειάζεται να εμφανιστεί πάνω στην κερδισμένη γραμμή για να κερδίσει. Τα κέρδη από το Scatter προστίθενται στα κέρδη της κερδισμένης γραμμής.

Gladiator γύρος μπόνους (bonus round)

O γύρος μπόνους Gladiator στο ομώνυμο φρουτάκι ξεκινάει όταν ο παίχτης τύχει τρία Wild (μάσκες του Μονομάχου) πάνω στους κυλίνδρους 2, 3 και 4.

Φρουτακια Gladiator Γύρος Μπόνους

Ο γύρος μπόνους στα φρουτακια καζινο Gladiator ξεκινάει αυτόματα σε μια καινούρια οθόνη που εμφανίζεται πάνω στους τρεις κεντρικούς κυλίνδρους. Η οθόνη αυτή περιέχει 9 μάσκες του Μονομάχου, 3 χάλκινες, 3 ασημένιες και 3 χρυσές και ανάλογα με το χρώμα της μάσκας που θα του τύχει ο παίκτης κερδίζει και το αντίστοιχο έπαθλο:

Ασημένια μάσκα – $2.5 $25 ή $250

Χάλκινη μάσκα – $7.5 $75 ή $750

Χρυσή μάσκα  –  $12.5 $125 ή $1,250

Μόλις αποκαλυφθούν όλες οι μάσκες και τα κερδισμένα ποσά, το φρουτάκι επίσης ανταμείβει  τους παίκτες με σκηνές από την ταινία, με τον Κόμοδο να χαιρετά τα πλήθη, τον Juba και τους άλλους μονομάχους να ετοιμάζονται για μια ακόμα μάχη και τα πλήθη να ζητωκραυγάζουν στις εξέδρες του Κολοσσαίου.

Φρουτακια Gladiator Νίκη σε Γύρο Μπόνους

Στο τέλος τα κέρδη του Gladiator γύρου μπόνους προστίθενται στα υπόλοιπα κέρδη του παίκτη. Το μπόνους που κάνει το φρουτάκι Gladiator ξεχωριστό από όλα τα άλλα όμως είναι ο Coliseum γύρος μπόνους.

Coliseum bonus (Μπόνους του Κολοσσαίου)

Το φρουτάκι Gladiator έχει επίσης ένα διασκεδαστικό και πλουσιοπάροχο γύρο μπόνους, με χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίσει από όλα τα άλλα ιντερνετικά φρουτάκια.

Ο μπόνους γύρος του Κολοσσαίου στο φρουτακι Μονομάχος ξεκινάει όταν ο παίκτης φέρει 3 ή και παραπάνω Scatter με το σύμβολο του ιστορικού Κολοσσαίου. Ο παίκτης μεταφέρεται τότε στις κατακόμβες του Κολοσσαίου όπου καλείται να επιλέξει μεταξύ κάποιων πέτρινων πλακών για να συνεχίσει το παιχνίδι του.

Φρουτακια Gladiator Coliseum bonus

Ανάλογα με τον αριθμό των τζόκερ που θα φέρει όμως ο παίκτης κερδίζει αρχικά το έπαθλο που ορίζει το τραπέζι πληρωμών, δηλαδή:

  • Aν φέρει 3 Scatter scatter κερδίζει 4 φορές το ποσό πονταρίσματος του;
  • αν τύχει 4 Scatter κερδίζει 20 φορές το ποσό πονταρίσματος του;
  • και αν φέρει 5 Scatter κερδίζει 100 φορές το ποσό πονταρίσματος του.

Στη συνέχεια ο παίκτης μεταφέρεται στην οθόνη του Coliseum bonus, όπου αρχικά καλείται να διαλέξει τα έπαθλα που θα χρησιμοποιηθούν στον δωρεάν γύρο μπόνους του κουλοχέρη, από ένα matrix 4x5 πέτρινων πλακών. Τα έπαθλα αυτά είναι extra Wilds, Scatters, πολλαπλασιαστές κερδών και δωρεάν παιχνίδια!

Σε κάθε μια από τις τέσσερις γραμμές ο παίκτης μπορεί να διαλέξει μια από τις πέντε πέτρινες πλάκες που έχει στην οθόνη του.

Ξεκινώντας από κάτω προς τα πάνω, η πρώτη σειρά ζητά από τον παίκτη να διαλέξει των αριθμό των δωρεάν παιχνιδιών (free games) για το δωρεάν γύρο μπόνους. Ο παίκτης μπορεί να κερδίσει 4, 5,7,10 ή 12 δωρεάν παιχνίδια. Μία από τις πέτρινες πλάκες μάλιστα δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να διαλέξουν ακόμα μία πλάκα (extra pick), αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τον αριθμό των free games.

Στη δεύτερη γραμμή ο παίκτης καλείται να διαλέξει μια πέτρα που θα καθορίσει τον πολλαπλασιαστή των κερδών που θα χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια των δωρεάν παιχνιδιών, δηλαδή 1, 2 ή 3. Αυτό το νούμερο πολλαπλασιάζει τα κέρδη από τις κερδισμένες γραμμές, το Scatter και το extra Scatter.

Στην τρίτη γραμμή ο παίχτης διαλέγει το extra Scatter, το οποίο μπορεί να είναι το σύμβολο οποιουδήποτε από τα themed σύμβολα του κουλοχέρη, δηλαδή οι ευγενείς ο Gracchus, Proximo και Juba ή ένα από τα αυτοκρατορικά σύμβολα Α,Κ,Q, J, 10 και 9. Το extra Scatter λειτουργεί όπως το κανονικό Scatter, με τη μόνη διαφορά ότι πρέπει να έρθουν 3 ή και παραπάνω σύμβολα για να κερδίσει ο παίκτης. Αν το extra Scatter  είναι ένα από τα 3 θρυλικά σύμβολα, το ίδιο σύμβολο δε θα ξαναεμφανιστεί στη γραμμή επιλογής του Extra Wild.

Στην τέταρτη γραμμή ο παίκτης διαλέγει το extra Wild - ένα από τα 5 themed σύμβολα του κουλοχέρη δηλαδή των βασικών πρωταγωνιστών της ταινίας, τα οποία λειτουργούν σαν κανονικά Wild σύμβολα. Επίσης το extra Wild αντικαθιστά το Wild εκτός αν ο συνδυασμός τους ενεργοποιεί το Gladiator Bonus.

Φρουτακια Gladiator Coliseum Bonus Action

Ο παίκτης ξεκινά και διαλέγει από κάτω προς τα πάνω κατευθυνόμενος από ένα χρυσό βέλος που εμφανίζεται στα δεξιά της οθόνης. Αφότου ο παίκτης τελειώσει με τις επιλογές του εμφανίζεται στην οθόνη ένας πάπυρος που τις συνοψίζει.

Τα δωρεάν παιχνίδια ξεκινούν αυτόματα και μετά από κάθε spin το φρουτάκι δείχνει τα κέρδη που αποκόμισε ο παίκτης. Υπάρχει επίσης ένα επιπλέον μπόνους: αν ο παίχτης τύχει τον αιμοσταγή Κόμοδο στον τρίτο κύλινδρο, κερδίζει τρία ακόμα δωρεάν παιχνίδια!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ το Coliseum μπόνους δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί ξανά κατά τη διάρκεια των δωρεάν παιχνιδιών, το Gladiator μπόνους μπορεί να ξανατύχει.

Κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών τα σύμβολα Wild και extra Wild αντικαθιστούν όλα τα άλλα σύμβολα εκτός από το Scatter και το extra Scatter. Το σύμβολο Wild παίρνει επίσης τη θέση του Extra Wild.  Αν εμφανιστούν πάνω στους κυλίνδρους 3 ή παραπάνω σύμβολα extra Scatter κατά τη διάρκεια των δωρεάν παιχνιδιών, ο παίκτης κερδίζει μια επιπλέον νίκη.

Φρουτακια Gladiator Coliseum Bonus win

Όταν συμπληρωθούν όλα τα δωρεάν παιχνίδια, ένας πίνακας συνοψίζει τα συνολικά κέρδη που αποκόμισε ο παίκτης .Αυτά συνήθως αρκετά μεγάλα!

Gamble Feature

Τα φρουτάκια Gladiator δίνουν τη δυνατότητα στους παίκτες να ποντάρουν και να διπλασιάσουν ή ακόμα και να πολλαπλασιάσουν τα κέρδη τους μετά από κάθε spin, επιλέγοντας το gamble feature, που βρίσκεται στην κεντρική οθόνη ακριβώς δίπλα από το κουμπί SPIN. Αν ο παίκτης θελήσει να δοκιμάσει την τύχη του, μεταφέρεται σε μια άλλη οθόνη όπου καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε ένα τραπουλόχαρτο μαύρου ή κόκκινου χρώματος. Αν η θεά τύχη είναι με το μέρος του τα κέρδη του θα διπλασιαστούν και μπορεί να τα ξανα-διπλασιάσει, διαλέγοντας πάλι ένα τραπουλόχαρτο. Αν όμως η τύχη δεν του χαμογελάσει χάνει όλα τα κέρδη από το ποντάρισμα και τυχόν προηγούμενους διπλασιασμούς και επιστρέφει στο κανονικό παιχνίδι.

Αυτόματο παιχνίδι (Autoplay Feature)

Όπως και άλλα δημοφιλή φρουτάκια της Playtech, ο κουλοχέρης Gladiator, δίνει επίσης στους παίχτες την επιλογή του αυτόματου παιχνιδιού (Autoplay Feature), που σημαίνει ότι ο παίκτης μπορεί να επιλέξει πόσες φορές θέλει από 1 - 99 να γυρίσουν αυτόματα οι κύλινδροι του κουλοχέρη χωρίς να χρειάζεται να πατάει κάθε φορά το κουμπί SPIN, απολαμβάνοντας χωρίς διακοπή  τις περιπέτειες του Gladiator και (καλώς εχόντων των πραγμάτων) βλέποντας και τα κέρδη του να αυξάνονται. Το φρουτάκι Gladiator δίνει επίσης τη δυνατότητα στον παίκτη να διαλέξει το ποσό πονταρίσματος, τον αριθμό των γραμμών που θέλει να ποντάρει και τον αριθμό των SPINS.

Για να ξεκινήσει το αυτόματο παιχνίδι ο παίκτης πρέπει να πατήσει το κουμπί Autostart (αυτόματης εκκίνησης). Όταν ο αριθμός των αυτόματων spins συμπληρωθεί το φρουτάκι επιστρέφει στην κανονική του λειτουργία. Το Autoplay Feature μπορεί να απενεργοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή, αν ο παίκτης πατήσει το κουμπί STOP.

 

Δείτε το βίντεο με αποσπάσματα απο τα φρουτακια Gladiator:


 

Minimum Bet: 
€ 0.01
Maximum Bet: 
€ 5.00
Διαβάστε αναλύσεις και περιγραφές για τα πιο δημοφιλή φρουτακια που μπορείτε να βρείτε στα καλύτερα καζινο.