Φρουτακια: Kong

Δείτε ποια είναι τα καλύτερα καζινο για φρουτακια και διαβάστε πώς μπορείτε να παίξετε φρουτάκια στο ίντερνετ με τα πιο αξιόπιστα online καζινο.

Ο πλέον γνωστός γορίλας στην ιστορία του σινεμά και όχι μόνο υπάρχει πλέον και σαν παιχνίδι φρουτακια καζινο! Οι ρίζες της ιστορίας ξεκινάνε απ’ τη πρώτη ταινία που γυρίστηκε το 1933 ενώ τα φρουτακια Kong είναι καθιερωμένα έως το επίσημο φρουτακι της υπερπαραγωγής του 2005 που είναι το remake της δημοφιλέστατης ταινίας King Kong με το τεράστιο γορίλλα που πιάνεται αιχμάλωτος στη ζούγκλα και μεταφέρεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για να παρουσιαστεί στο κοινό σαν το όγδοο θαύμα του κόσμου. Εκεί καταφέρνει να δραπετεύσει και σπέρνει τον τρόμο και την καταστροφή στο πέρασμά του. Παίξτε στα φρουτακια King Kong με σύμβολα τους πρωταγωνιστές της ταινίας και δοκιμάστε την τύχη σας στο Jackpot της Marvel.

Frουτακια Kong κεντρική

Παίξτε δωρεαν φρουτακια Kong

Τα φρουτακια Kong είναι βασισμένα επάνω σε 5 τροχούς και 20 γραμμές πληρωμών. Ποντάρετε από 1 λεπτό μέχρι και 5 ευρώ ανά γραμμή και φτάστε το μέγιστο ποντάρισμα στα 100 ευρώ. Οι εικόνες που περιτριγυρίζουν τους τροχούς (το φόντο) δεν είναι σταθερές και εναλλάσσονται ανάλογα με την κάθε φάση του κουλοχέρη. Οι κύριες φάσεις είναι δύο, η ζούγκλα και η πόλη.

Φρουτακια King Kong γραμμές πληρωμών

Σαν σύμβολα του κουλοχέρη έχουν επιλεγεί οι υψηλές φιγούρες της τράπουλας όπως επίσης και οι πρωταγωνιστές της ταινίας στην οποία είναι βασισμένα τα φρουτακια King Kong. Μερικά από τα σύμβολα κλειδιά περιγράφονται στη συνέχεια.

Σύμβολο Wild (Μπαλαντέρ)

Σε περίπτωση που καθώς γυρνάνε οι τροχοί στα φρουτακια σταματήσουν 2 ή περισσότερα σύμβολα Wild (στη σειρά από αριστερά προς τα δεξιά) τότε καταρχήν έχετε κερδίσει από 7 μέχρι και 3000 φορές το ποντάρισμα της κερδοφόρας γραμμής!

Φρουτακια King Kong σύμβολο Wild

Πέρα από τη νίκη με την εμφάνιση του ίδιου συμβόλου, το Wild σας δίνει τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε σα μπαλαντέρ και παίρνει τη θέση οποιουδήποτε συμβόλου, εκτός από το σύμβολο Scatter. Στη περίπτωση που για παράδειγμα οι τροχοί από τα φρουτακια σταματήσουν και φέρουν στην ίδια κερδοφόρα γραμμή τέσσερα σύμβολα με τη ξανθιά πρωταγωνίστρια και ένα σύμβολο Wild τότε η γραμμή θα πληρωθεί σα να κερδίσατε μία πεντάδα με τα εικονίδια της γνωστής ηθοποιού Naomi Watts. Δηλαδή το Wild θα πάρει τη μορφή του μπαλαντέρ και θα πληρωθείτε ολόκληρη την πεντάδα.

Σύμβολο Scatter

Το δεύτερο ειδικό σύμβολο στα φρουτακια King  Kong είναι το Scatter το οποίο έχει τη μορφή του λογότυπου (logo) της ταινίας με το γορίλλα που δεν είναι άλλο από το όνομα του, Kong , και τη λεζάντα “Το όγδοο θαύμα του κόσμου”.

Φρουτακια King Kong σύμβολο Scatter

Όπως στην πλειοψηφία των κουλοχέρηδων έτσι και σε αυτόν εδώ τυχαίνοντας 3 ή περισσότερα σύμβολα Scatter κερδίζετε και κάποιο extra παιχνίδι. Το επιπλέον παιχνίδι στα φρουτακια καζινο King Kong ονομάζεται Skull Island Bonus και διατίθεται στη φάση Big City Bonus.

Φρουτακια King Kong Skull Island μπονους

To extra παιχνίδι Skull Island Bonus

Μια σύντομη εισαγωγή με την αναπαραγωγή ενός μικρού βίντεο σας καλωσορίζει στο παιχνίδι bonus από τα φρουτακια King Kong για τη φάση της ζούγκλας.

Φρουτακια King Kong Skull Island μπονους εισαγωγή

Κατόπιν, εμφανίζετε το νησί όπου εξελίχτηκε ή αιχμαλωσία του γιγάντιου γορίλα, Skull Island περιστοιχισμένο από ομίχλη, με μερικές κίτρινες βούλες να ξεχωρίζουν και να σας προκαλούν να τις κάνετε κλικ για να εμφανίσετε το εικονίδιο που κρύβουν. Τα εικονίδια είναι όλα τα υπερμεγέθη ζώα που υπήρχαν σε αυτό το νησί όπως οι δεινόσαυροι και ο γνωστός γορίλλας.

Φρουτακια King Kong Skull Island μπονους

Κάνοντας κλικ εμφανίζεταιτο εικονίδιο που αντιστοιχεί στο σημείο που διαλέξατε και το ποσό που του αντιστοιχεί - στο τέλος κάνετε τη σούμα και πάτε ταμείο! Αμέσως μετά την επιστροφή σας στο παιχνίδι, αυτό παίρνει εντελώς διαφορετική μορφή και σας υποδέχεται στη φάση της πόλης όπου τα φρουτακια έχουν αλλάξει όψη χρώματα και φόντο δίνοντάς σας την εντύπωση ότι παίζετε σε κάποιο άλλο φρουτακι! Όλα τα σύμβολα είναι διαφορετικά αλλά και το bonus πλέον δεν είναι το παιχνίδι με το νησί αλλά το City Tower Bonus!

Το City Tower Bonus

Όταν παίζοντας στη φάση της πόλης τύχετε 3 ή περισσότερα σύμβολα Scatter τότε αμοίβεστε με 1 παιχνίδι bonus στα φρουτακια καζινο King Kong που είναι άκρως διασκεδαστικό!

Φρουτακια King Kong City Tower μπονους

Ύστερα από ένα σύντομο βίντεο με αποσπάσματα από τη ταινία με το γορίλλα να ανεβαίνει στη κορυφή του υψηλού και επιβλητικού ουρανοξύστη Empire State Building, το παιχνίδι bonus του κουλοχέρη King Kong ξεκινάει και ο παίχτης πρέπει να μαντέψει – αν και έχει αρκετό χρόνο για να δει την ακριβή τους πορεία – το πού θα κατευθυνθούν τα αεροπλάνα και στη συνέχεια πρέπει να κάνει κλικ στο αντίστοιχο βελάκι και να τα αναχαιτίσει!

Φρουτακια King Kong City Tower μπονους παιχνίδι

Στη περίπτωση που ο παίχτης καταφέρει να καταστρέψει 3 αεροπλάνα τότε αμοίβετε το μπόνους που προσφέρει αυτό το extra παιχνίδι καζινο. Μόλις ο παίχτης επιστρέψει πίσω στα κανονικά φρουτακια τότε αυτά έχουν αλλάξει ξανά εμφάνιση και πλέον το παιχνίδι συνεχίζεται στη φάση της ζούγκλας.

Minimum Bet: 
€ 0.01
Maximum Bet: 
€ 5.00
Διαβάστε αναλύσεις και περιγραφές για τα πιο δημοφιλή φρουτακια που μπορείτε να βρείτε στα καλύτερα καζινο.