Φρουτακια: Tres Amigos

Tα φρουτάκια Tres Amigos είναι βασισμένα σ'ενα χαρακτηριστικό μεξικάνικο περιβάλλον και σε μεταφέρουν στην καρδιά της Αμερικής, με κάκτους, μαράκες, κιθάρες, καυτερές πιπεριές και μπουρίτος και άλλα πολλά. Αυτός ο κουλοχέρης της Playtech έχει μόνο 3 τροχούς και 1 γραμμή πληρωμής με πονταρίσματα που ξεκινάνε από $0.01 και φτάνουν μέχρι και τα $10 με τον αριθμό αυτό να πολλαπλασιάζετε με τον κάθε κερδισμένο συνδυασμό!

Τα φρουτάκια Tres Amigos δεν έχουν την εικόνα των πληρωμών σε ξεχωριστή οθόνη με αποτέλεσμα αυτή να είναι διαθέσιμη στη κεντρική κονσόλα του παιχνιδιού. Όπως οι περισσότεροι κουλοχέρηδες με τρείς γραμμές η χρήση του συμβόλου SCATTER και του συμβόλου WILD δεν είναι διαθέσιμη. Το σύνολο των συμβόλων στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι 7 και οι τυχεροί συνδυασμοί 9.

Τα φρουτάκια Tres Amigos ενώ προσφέρουν μόνο μια γραμμή πληρωμής σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε λεφτά πετυχαίνοντας μόνο 1 σύμβολο! Μια μόνο καυτερή πιπεριά θα σας διπλασιάσει το ποντάρισμα! Εάν τύχετε δύο καυτερές πιπεριές το ποντάρισμά σας θα πενταπλασιαστεί! Από το σημείο αυτό και μετά μόνο συνδυασμοί με 3 σύμβολα μπορούν να σας προσφέρουν κέρδη. Η αντίστοιχη πληρωμή αυτών ξεκινάει από 25 φορές το στοίχημά σας και φτάνει έως και το πολλαπλασιαστή των 1200! Ο κουλοχέρης Tres Amigos έχει έναν ιδιότροπο τρόπο πονταρίσματος ο οποίος είναι χωρισμένος σε 2 κατηγορίες: 1 και 2. Οι κατηγορίες αυτές, ανάλογα με το νούμερό τους, δέχονται μονά ή διπλά στοιχήματα και αποφέρουν διαφορετικά κέρδη στη κάθε κατηγορία. Εάν επιλέξετε από μόνοι σας το ποσό του πονταρίσματος πατώντας τα κουμπιά + (συν) ή - (πλην) και πατήσετε Bet One και περιστροφή ή spin τότε στοιχηματίζετε στη κατηγορία 1 που είναι η αριστερή κατηγορία του πίνακα και όποια κέρδη από τα φρουτάκια θα πληρωθούν με βάση την αριστερή στήλη του πίνακα πληρωμών. Εάν επιλέξετε Bet Max τότε ποντάρετε τη διπλάσια αξία του στοιχήματος σας και αν σας έρθει τυχερός συνδυασμός με φρουτακια τότε πληρώνεστε με βάση τη σαφώς καλύτερη δεξιά στήλη πληρωμών η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε μέχρι και 2500 αν τύχετε τους τρεις μουστακαλήδες Μεξικάνους με το κλασσικό μουστάκι και τα σομπρέρος!!!

Τα γραφικά στο συγκεκριμένο φρουτακι παραπέμπουν σε παλαιότερες εποχές και αυτό δίνει μια ιδιαίτερη αίγλη στο παιχνίδι. Με έντονη χρήση του πράσινου χρώματος πλαισιωμένου από αρκετό κίτρινο και κόκκινο και μόνο τρεις κυλίνδρους, τα φρουτακια Tres Amigos υπόσχονται να σας κρατήσουν παρέα αναπολώντας τους παλιούς καλούς κουλοχέρηδες!

Minimum Bet: 
€ 0.01
Maximum Bet: 
€ 1 000.00
Διαβάστε αναλύσεις και περιγραφές για τα πιο δημοφιλή φρουτακια που μπορείτε να βρείτε στα καλύτερα καζινο.