Φρουτακια: Break Away

Τα φρουτακια Break Away είναι ένα ακόμα δημιούργημα της εταιρείας Microgaming. Μάλιστα, θεωρείται απ’τα πλέον γενναιόδωρα, καθώς, όπως θα φανεί και στη συνέχεια, πληρώνει με ποικίλους τρόπους τους παίκτες. Το θέμα του Break Away είναι αρκετά πρωτότυπο κι ενδιαφέρον συνάμα. Είναι εμπνευσμένο απ’το Χόκεϋ επί πάγου κι απ’τους παίκτες του αθλήματος αυτούς. Οι εικόνες του παιχνιδιού είναι πολλές και μάλιστα ιδιαίτερα καλοσχεδιασμένες. Έτσι, αντικρίζει κανείς εικόνες παικτών, διαιτητών, τερματοφυλάκων, ένα γήπεδο, ειδικά πατίνια, κράνος και μπαστούνια Χόκεϋ κι ένα ειδικό όχημα για το χιόνι.

Φρουτακια Break Away

Το παιχνίδι καζίνο αποτελείται από πάρα πολλές σειρές, συγκεκριμένα από 50 σειρές που σχεδιάζουν 243 νικητήριους συνδυασμούς, και από 5 κυλίνδρους. Τα coins είναι μεταξύ $0.01-$0.10  και το μέγιστο ποντάρισμα είναι τα 50 δολάρια, το οποίο επιλέγεται αν κάποιος δώσει εντολή για “max bet”.

Σύμβολο Wild (Μπαλαντέρ)

Το “wild” είναι μια εικόνα η οποία υπάρχει στα slots μόνο και μόνο για να βοηθά τους παίκτες να κερδίζουν. Αυτό το πραγματοποιούν αντικαθιστώντας όποια εικόνα χρειάζεται έτσι ώστε να υπάρξει νικητήρια σειρά. Στα φρουτακια Break Away υπάρχει μια μοναδική καινοτομία. Ενώ σχεδόν πάντα υπάρχει μονάχα ένα “wild”, εδώ υπάρχουν δύο, κάτι που σημαίνει περισσότερες ευκαιρίες στους παίκτες για κέρδη. Το πρώτο “wild” είναι ένας κύκλος που στη μέση του γράφει “BREAK AWAY” με κεφαλαία γαλάζια γράμματα και γύρω απ’τον κύκλο υπάρχουν φλόγες. Η εικόνα αυτή, λοιπόν, μπορεί ν’αντικαταστήσει οποιαδήποτε άλλη, εκτός απ’το σύμβολο “scatter”. Το άλλο “wild” είναι όταν ορισμένοι παίκτες «συγκρούονται» στην οθόνη. Τότε εμφανίζεται η λέξη “WILD” με μεγάλα κεφαλαία γράμματα από πάνω προς τα κάτω και μπορεί ν’αντικαταστήσει κάποια άλλη.

Σύμβολο Scatter

Το “scatter” εκείνο που κάνει είναι να εμφανίζεται στους κυλίνδρους των video slots και να πολλαπλασιάζει τα πονταρίσματα των παικτών. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι το “scatter” είναι η στρογγυλή σφαίρα την οποία χτυπάνε οι παίκτες του Χόκεϋ. Είναι μαύρη, φλεγόμενη και στο κάτω μέρος της εικόνας γράφει με κίτρινα γράμματα “SCATTER”. Τρείς τέτοιες εικόνες πολλαπλασιάζουν τα πονταρίσματα των παικτών επί 2.500. Τέσσερις εικόνες σημαίνουν πολλαπλασιασμό επί 25.000, ενώ πέντε εικόνες χαρίζουν πολλαπλασιασμό επί 125.000.

Bonus/Free Games

Μπορεί το σλοτ Break Away να μη διαθέτει μπόνους γύρο, εντούτοις προσφέρει στους παίκτες free spins. Έτσι, αν εμφανιστεί η εικόνα του “scatter”, δηλαδή η στρογγυλή σφαίρα που περιγράφηκε παραπάνω, τουλάχιστον τρείς φορές, τότε οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν μέχρι και 25 free spins κι εκεί δύνανται να πάρουν έως και 100.000 coins.

Extra Features

Το φρουτακι Break Away παρουσιάζει κι ορισμένα ακόμα χαρακτηριστικά τα οποία και μπορεί να αποβούν σημαντικά για τους παίκτες. Έτσι, ο καθένας μπορεί να επιλέξει “auto play” κι έτσι να γυρίζουν οι κύλινδροι από μόνοι τους χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά ο παίκτης να επιλέγει πονταρίσματα και σειρές. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα για απενεργοποίηση της μουσικής και των ήχων, αλλά και ρύθμιση της ταχύτητας του παιχνιδιού.

Εξαιρετικής ποιότητας, λοιπόν, το Break Away. Αναμφίβολα, δε γίνεται να μην αναγνωρίσουμε τα πάρα πολύ καλά γραφικά που είναι απ’τα καλύτερα που συναντάμε σε σύγκριση μ’αντίστοιχα παιχνίδια. Φυσικά, πολύ θελτικές είναι και οι πληρωμές οι οποίες είναι ιδιαίτερα υψηλές κι αποδοτικές.

 

 

Τα φρουτακια Break Away της Microgaming σε δράση:


 

Minimum Bet: 
€ 0.50
Maximum Bet: 
€ 100.00
Developer: 
Διαβάστε αναλύσεις και περιγραφές για τα πιο δημοφιλή φρουτακια που μπορείτε να βρείτε στα καλύτερα καζινο.