Φρουτακια 3D

Μπορεί τα φρουτακια να ξεκίνησαν πολλά χρόνια πριν με απλές ζωγραφιές διάφορων φρούτων και λίγη φαντασία τώρα όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά! Μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου ασχολούνται με τα φρουτακια και τα έχουν φέρει σε ένα εξωπραγματικό επίπεδο. Σήμερα υπάρχουν εταιρείες όπως η betsoft gaming που έχει φέρει την τρίτη διάσταση στα φρουτάκια!

Φρουτακια 3d Lost

Lost

Ένα από τα φρουτακια που σε μεταφέρει στα αρχαία Αιγυπτιακά μεγαλεία ενώ προσφέρει πληθώρα μπόνους και δωρεάν περιστροφές! Το Lost περιέχει έντονα στοιχεία της αρχαίας Αιγύπτου, όπως μούμιες, ένα φλασκί με νερό που πιθανόν να ήταν πολύ χρήσιμο στην έρημο, το κεφάλι του βασιλιά Τουταγχαμών και άλλα.
Φρουτακια 3d Black Gold

Black Gold

Ο 3d κουλοχέρης του μαύρου χρυσού που σας φέρνει τη παλιά κλασική Αμερική στις οθόνες σας. Σύμβολα όπως βαρέλια πετρελαίου, ματσάκια λεφτά, άλογα και άλλα σας ταξιδεύουν στη γη της επαγγελίας και σας προσφέρουν πολλά μπόνους και δωρεάν spins.
Φρουτακια 3d Lost

Ned and his Friends

Ο Ned και οι φίλοι του οι αρουραίοι! Ένα από τα πιο περίεργα φρουτάκια από θέμα έμπνευσης που συμμετέχει ο νεαρός Ned και όσοι αρουραίοι διαμένουν στα δύσκολα μέρη του σπιτιού του. Στον κουλοχέρη εμφανίζεται και η φιλενάδα του η οποία τρομάζει και λιποθυμάει βλέποντας τους αρουραίους, οι οποίοι μετά της τραγουδούν για να τη συνεφέρουν!
Φρουτακια 3d Mamma Mia

Mamma Mia

Όπως προδίδει ο τίτλος του, αυτό είναι ένα από τα φρουτακια με ιταλικό παρουσιαστικό. Το σκηνικό διαδραματίζετε στη κουζίνα ενός χαρούμενου σεφ ο οποίος κόβει λαχανικά τα ρίχνει μέσα στη κατσαρόλα του και χαίρεται με τις νίκες τους παίχτη! Σ' αυτόν τον κουλοχέρη μπορείτε να πληρώσετε και να κλειδώσετε το σύμβολο wild σε οποιαδήποτε θέση θέλετε!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν είναι δυνατόν αλλά ούτε και χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τα ειδικά γυαλιά 3d για τα τρισδιάστατα φρουτάκια! Απλά έχουν σχεδιαστεί με πολύ υψηλές προδιαγραφές και την τελευταία λέξη στα γραφικά, τα οποία κάνουν τα σύμβολα και το περιβάλλον γενικότερα μέσα στα φρουτάκια να έχει περισσότερο τρισδιάστατο χαρακτήρα απ' τα απλά φρουτάκια. Ακόμα και τα κουμπιά λειτουργίας του παιχνιδιού προσαρμόζονται με το περιβάλλον και προσφέρουν μια ξεχωριστή αίσθηση διαφορετική από τα φρουτάκια της Playtech ή της IGT.

Διαβάστε αναλύσεις και περιγραφές για τα πιο δημοφιλή παιχνιδια φρουτακια που μπορείτε να βρείτε στα καλύτερα καζινο.