Φρουτακια: Thunderstruck

Φρουτάκια: Thunderstruck

Το Thunderstruck (ή ελληνιστί Κεραυνόπληκτος!) είναι ένα βιντεο-φρουτάκι της Microgaming φτιαγμένο για τους λάτρεις της μυθολογίας ελληνικής και ξένης! Παίζοντας τον κουλοχέρη Thunderstruck θα μεταφερθείτε στον μυθικό κόσμο του θεού του κεραυνού Θορ, που λατρευόταν στη Σκανδιναβία για τη μοναδική του ιδιότητα να ελέγχει τους κεραυνούς και τις καταιγίδες. Το φρουτάκι έχει όλα τα σύμβολα που σχετίζονται με την ιστορία του Thor, όπως τους κεραυνούς, το κάστρο-κατοικία του, τα Ραμς (κριάρια που συναντά κανείς στις σκανδιναβικές χώρες) που ζωντανεύουν πάνω στους τροχούς με τα βιντεάκια που παίζουν όταν έρθει κάποιος συνδυασμός τους. Το Thunderstruck έχει επίσης πολύ ωραία ηχητικά εφέ που σε κάνουν να νιώσεις ότι ζεις στην εποχή του Θορ και να αντιληφθείς τις δραματικές αλλαγές της διάθεσής του και του καιρού όταν πλησιάζει καταιγίδα! Παρόλο που το φρουτάκι βγήκε το 2004, είναι ένα από τα κλασσικά και αγαπημένα πολλών παιχτών όχι μόνο λόγω της θεματολογίας του αλλά κυρίως λόγω των special features του, όπως τις δωρεάν περιστροφές , τον πολλαπλασιαστή κερδών και το Gamble χαρακτηριστικό, που είναι σίγουρο ότι θα σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού.

Περιγραφή

Το φρουτάκι  «Thunderstruck»  έχει 5 κυλίνδρους και 9 γραμμές πληρωμής. Το μικρότερο ποσό πονταρίσματος στο φρουτακι είναι $0,01 ανά γραμμή και το μέγιστο $1,00. Ο παίχτης μπορεί ακόμα να επιλέξει τον αριθμό των γραμμών που θα στοιχηματίσει , από 1 έως και 9 αλλά και πόσα κέρματα θα στοιχηματίσει ανά γραμμή, από 1 έως 5. Πατώντας το κουμπί Bet Max, μπορεί να ποντάρει απευθείας το μέγιστο που τον αφήνει ο κουλοχέρης $45 ($1 μέγιστο ποντάρισμα γραμμής  x 5 κέρματα x 9 γραμμές πληρωμής). Το μεγαλύτερο ποσό που μπορεί να κερδίσει ο παίκτης στο φρουτακι Thuderstruck ή αλλιώς τζακποτ είναι 10,000 φορές το ποσό του πονταρίσματος μίας γραμμής αν φέρει  5 φορές την εικόνα του Θορ στην οθόνη του.

 Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κουλοχέρης Thunderstruck έχει δυο διαφορετικές εκδόσεις του μενού του βασικού παιχνιδιού, ένα για Αρχάριους ή παίκτες με λίγη εμπειρία και ένα για πιο προχωρημένους. Στην απλή έκδοση που είναι ενεργοποιημένη όταν στο κάτω αριστερά μενού φαίνεται η λέξη EXPERT, ο παίκτης μπορεί να αλλάξει το ποσό στοιχηματισμού ανά γραμμή, τον αριθμό των κερμάτων που θα ποντάρει ανά γραμμή και τον αριθμό των γραμμών. Στην πιο προχωρημένη έκδοση όμως του κουλοχέρη Thunderstruck που ενεργοποιείται πατώντας το κουμπί EXPERT, ο παίκτης εκτός από τα παραπάνω έχει στη διάθεση του το Autoplay καθώς και τον απόλυτο έλεγχο στις ρυθμίσεις του «Αυτόματου» παιχνιδιού αν αποφασίσει να παίξει χρησιμοποιώντας το! Αν είναι ειδικός και έμπειρος παίκτης λοιπόν μπορεί να επιλέξει τον αριθμό τον spins που θα παιχτούν από 5-500, τον αριθμό δευτερολέπτων που θέλει να περνάνε μεταξύ κάθε περιστροφής από 0-1.5, αν το Autoplay θα σταματάει όταν συμπληρωθεί ο αριθμός των προεπιλεγμένων περιστροφών, αν θα σταματάει όταν ο παίκτης κερδίσει κάποιο τζακποτ, αν θα σταματάει όταν κερδίσει κάποιο ποσό που επίσης προεπιλέγει ο παίκτης δηλ. $25, $50, $100, $250, $500, $1000 ή $2500, αν θα σταματάει μετά από οποιαδήποτε νίκη, ή όταν ο λογαριασμός του δείχνει ότι  έχει παρακάτω ή παραπάνω από τα παραπάνω ποσά που επίσης επιλέγει ο παίκτης  ή τέλος αν θα σταματάει όταν ενεργοποιηθούν οι δωρεάν περιστροφές που διαθέτει το φρουτάκι (βλέπε παρακάτω).  Ο παίκτης μπορεί να προεπιλέξει το πώς θα παίζεται το χαρακτηριστικό Gamble κατά τη διάρκεια του Autoplay (για περισσότερες λεπτομέρειες βλέπε παρακάτω).

Τα κύρια σύμβολα του κουλοχέρη Thunderstruck είναι όπως αναμένεται ο κατάξανθος Σκανδιναβός θεός του κεραυνού Θορ, ένα ζευγάρι κριάρια με μεγάλα γυριστά κέρατα που ήταν και το αγαπημένα ζώα του Θορ και  τα χρησιμοποιούσε για να σέρνουν το πολεμικό του άρμα, άλλα σημαντικά προσωπικά αντικείμενά του όπως ένα μεγάλο γυαλιστερό σφυρί, , μια κοκάλινη σφυρίχτρα, το παλάτι-κάστρο του Bilskirnir με μια ξύλινη γέφυρα πριν την είσοδο και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει το σήμα κατατεθέν του, ο αστραφτερός κεραυνός που σκίζει τα σύννεφα. 

Πέρα από τα εντυπωσιακά σύμβολα και ήχους ο κουλοχέρης Thunderstruck έχει και πολλά ειδικά features που βοηθούν τον παίκτη να αυξήσει τα κέρδη του. Αυτά είναι το Wild, Scatter, 15 δωρεάν παιχνίδια, πολλαπλασιαστή κερδών, Autoplay για προχωρημένου παίκτες αλλά και το κλασσικό Gamble χαρακτηριστικό για τους πιο ριψοκίνδυνους.

Σύμβολο Wild (Μπαλαντέρ)

Το σύμβολο Wild στο φρουτάκι Thunderstruck είναι το πρόσωπο του θεού Θορ, με τα μακριά ξανθά μαλλιά και μεγάλα γαλανά μάτια σαν Σκανδιναβός που είναι,  το σιδερένιο κράνος και το απειλητικό – σχεδόν ηλεκτρισμένο!- βλέμμα. Το Wild μπορεί να πάρει τη θέση όλων των άλλων συμβόλων στους τροχούς, εκτός από το Scatter, για να προκύψουν κερδοφόροι συνδυασμοί. Ο παίκτης μπορεί να κερδίσει από 10 έως 10000 φορές  το στοίχημα γραμμής του εάν φέρει από 2 έως 5 σύμβολα με τον Thor. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο ποσό που μπορεί να κερδίσει στο φρουτακι ή αλλιώς τζακπότ. Όμως ο Θόρ είναι ακόμα πιο γενναιόδωρος! Για κάθε κερδισμένη γραμμή που έχει μέσα το σύμβολό του (έστω και 1) ο παίκτης κερδίζει το διπλάσιο του πονταρίσματος γραμμής του. Αν όμως σε μια κερδισμένη γραμμή υπάρχουν από 2 Wild και πάνω, ο παίκτης πληρώνεται το μεγαλύτερο ποσό που προκύπτει είτε από το συνδυασμό των Wild είτε από το διπλασιασμό των κερδών.

Σύμβολο Scatter

Το σύμβολο Scatter στον κουλοχέρη Thunderstruck είναι δύο Rams (κριάρια) με μεγάλα γυριστά κέρατα και χρυσά περιλαίμια. Όταν  τύχουν πάνω από 2 Scatter οπουδήποτε πάνω στους τροχούς ο παίκτης κερδίζει ποσό διπλάσιο του πονταρίσματος γραμμής του. Αν όμως φέρει 5 Scatter κερδίζει 500 φορές το στοίχημα γραμμής του. Επιπλέον 3 Scatter και πάνω ενεργοποιούν ένα γύρο με 15 δωρεάν περιστροφές.

Free Spins feature (Δωρεάν Περιστροφές)

Ο κουλοχέρης Thunderstruck προσφέρει ένα φοβερό free spins feature που δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη να αυξήσει σημαντικά τα κέρδη του. Αν ο παίχτης φέρει από 3 και πάνω σύμβολα με τα χαριτωμένα Rams (Scatter) τότε ξεκινούν 15 δωρεάν περιστροφές με πονταρίσματα ίσης αξίας και τύπου με αυτό που έπαιξε για να τύχει τα free spins. Όχι μόνο αυτό αλλά και τα κέρδη που προκύπτουν μετά από κάθε δωρεάν περιστροφή τριπλασιάζονται! Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να κερδίσει 15 ακόμα δωρεάν περιστροφές αν ξαναφέρει 3 και πάνω κριάρια όσο παίζει  αυτό το γύρο – αυτά τα free spins προστίθενται στον αριθμό αυτών που εναπομένουν για να ολοκληρωθεί το feature. Ένα πολύ γενναιόδωρο χαρακτηριστικό που μπορεί να αποφέρει στον παίχτη μεγάλη ευχαρίστηση και κέρδη!

 

Gamble Feature

Όπως και άλλοι κουλοχέρηδες έτσι και το Thunderstruck δίνει στους πιο τολμηρούς παίχτες την ευκαιρία να ρισκάρουν τα κέρδη από κάθε ποντάρισμα με το Gamble feature. Αλλά αυτό το Gamble έχει και ένα twist! Αν το επιλέξει ο παίκτης μεταφέρεται σε μια καινούρια οθόνη με ένα αναποδογυρισμένο τραπουλόχαρτο με το σφυρί του Θορ στο πάνω μέρος. Ο παίκτης καλείται να μαντέψει αν το χρώμα του τραπουλόχαρτου είναι μαύρο ή κόκκινο για να διπλασιάσει τα κέρδη του αν προβλέψει σωστά. Έχει επίσης την ευκαιρία να τετραπλασιάσει τα κέρδη του αν μαντέψει σωστά αν το φύλλο είναι μπαστούνι, καρό, τριφύλλι ή κούπα – το ρίσκο είναι μεγαλύτερο αλλά το ίδιο και οι αποδοχές!

Σε γενικές γραμμές είναι ένα πολύ διασκεδαστικό και εύκολο φρουτάκι, με ενδιαφέρουσα θεματολογία και πολλές ευκαιρίες για μεγάλες επιστροφές. Ο Thor είναι λοιπόν έτοιμος να σας καλωσορίσει στο βασίλειό του και να σας ταξιδέψει με τις ιστορίες του, εσείς δεν έχετε παρά να πατήσετε το spin!

Διαβάστε αναλύσεις και περιγραφές για τα πιο δημοφιλή φρουτακια που μπορείτε να βρείτε στα καλύτερα καζινο.


mybet.com - Casino